Kostnadsfri konsultation

Kontaktformulär

Du binder dig inte till något genom att boka en kostnadsfri städkonsultation.
Konkurrenskraftiga priser

Vi erbjuder just nu prisgaranti!

Miljövänligt

Miljövänliga produkter & arbetssätt

Hög kvalité

Se vad våra kunder tycker

RS Lokalvård

Vi är företaget du vänder dig till om du behöver hjälp till en lite lättare vardag. Vi vet att det kan vara mycket, svårt att få ihop vardagspusslet! Svårt att hinna med allt och vi vet att vi kan göra skillnad för dig. Genom att anlita oss för exempelvis hemstädning eller flytthjälp så får du mer tid över till annat och kan fokusera fullt ut på det du tycker är roligt. Vi har lång vana av all sorts städning och vi jobbar alltid effektivt och till rättvisa priser. RS Lokalvård har som ambition att endast ha 100% nöjda kunder – ett mål som vi når genom att ständigt försöka överträffa oss själva.

Samtliga våra anställda genomgår grundliga utbildningar där de får lära sig mer om rengöring/städning än vad branschen vanligen kräver. Att vi dessutom kontinuerligt jobbar med vidareutbildningar samt att vi månadsvis – med varje anställd – följer upp utförda uppdrag har gjort att vi har en personalstyrka med hög expertis. Vi jobbar efter att ha en låg personalomsättning och det ser vi som ett kvitto på att våra anställda trivs.

RS Lokalvård erbjuder våra tjänster över hela Uppsala och Stockholm med omnejd och vi vänder oss både till privatpersoner och till företag – stora som små – samt till skolor, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare . Vi jobbar nära våra kunder och vi ser alltid till att regelbundet följa upp våra uppdrag. En nöjd kund är en återkommande kund och vi hoppas att även du ska bli en av dessa i framtiden.

Välkommen att kontakta oss på 018-500400 eller maila info@rattstad.se om du behöver hjälp med något av följande:

Hemstädning
Flyttstädning
Fönsterputs
Kontorsstädning
Trappstädning
Storstädning
Byggstädning

Vi har även stor vana av att agera flytthjälp där du mer än gärna kan komplettera med vår flyttstädning och få ett väldigt förmånligt pris. RS Lokalvård är ett företag som ser framemot att höra från dig redan idag.

Rulla till toppen