Om oss & våra vanligaste priser

Foto

Kommer inom kort

MER OM OSS

RS LOKALVÅRD

...är företaget du vänder dig till om du behöver hjälp till en lite lättare vardag. Vi vet att det kan vara, svårt att få ihop vardagspusslet! Svårt att hinna med allt men vi kan göra skillnad för dig. Genom att anlita oss för exempelvis hemstädning eller flytthjälp så får du mer tid över till annat och kan fokusera fullt ut på det du tycker är roligt. Vi har lång vana av all sorts städning och vi jobbar alltid effektivt och till rättvisa priser. RS lokalvård har som ambition att endast ha 100% nöjda kunder – ett mål som vi når genom att lyssna på våra kunder och ständigt utvecklas.

Våra anställda genomgår grundliga utbildningar där vi får lära oss rengöring/städning som branschen kräver. Dessutom har vi uppföljning av utförda arbeten och vidareutbildar personalen kontinuerligt. Vi har en låg personalomsättning och det ser vi som ett kvitto på att våra anställda trivs.

Vi erbjuder våra tjänster över hela Uppsala och Stockholm med omnejd och vänder oss både till privatpersoner och företag – stora som små – samt till skolor, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare . Vi jobbar nära våra kunder och ser alltid till att regelbundet följa upp våra uppdrag. En nöjd kund är en återkommande kund och vi hoppas att även du ska bli en av dessa i framtiden.

Våra tjänster

Vi har även stor vana av att agera flytthjälp där du mer än gärna kan komplettera med vår flyttstädning och få ett väldigt förmånligt pris. RS lokalvård ser framemot att höra från dig redan idag.

Aktuell erbjudande

Prisgaranti om du bokar städabonnemang idag

Våra priser

Nedan listas våra vanligaste priser

Hemstäd
fr. 200kr /tim
efter RUT avdrag
Fönsterputs
Enl. offert
Flyttstädning
Enl. offert
Flytthjälp
Enl. offert
Storstädning
fr. 270kr /tim
efter RUT avdrag
Anpassad städ​​
Enl. offert

Tveka inte att kontakta oss vid några funderingar. Du kan nås oss både via mejl och telefon!

Våra medarbetare

Vi brinner för det vi gör för oss & för dig!

Rulla till toppen