Spara tid - vi gör jobbet

Hemstäd

Få lugn och ro i vardagen, vi städar och håller ditt hem både rent och säkert.

Samma personal

Få ett eget städteam som kan ditt hem och dina önskemål.

Slipp besväret

Vi tar med oss miljövänlig material och utrustning.

Tryggt

Ansvarsförsäkring och kvalitetsgaranti är självklarhet.

Mer tid i vardagen

Spara tid för annat. Vi tar hand om din städning! För närvarande erbjuder vi hemstädning i både Uppsala och Stockholm

Berätta för oss vilka önskemål du har och vad du vill ha utfört, så kan vi anpassa momenten efter vad du önskar. Alla önskemål kommer att dokumenteras i er personliga checklista så att vi kan fullfölja samma rutin och leverera samma resultat gång efter gång. Skulle önskemål om att utöka tid, lägga in andra tjänster så är vi absolut inte omöjliga. Berätta gärna för oss om vad ni vill få utfört så löser vi det.

Så blir du kund

Vi börjar med ett inbokat hembesök, då en konsulent kommer hem till er för att tillsammans diskutera och hitta ett paket som fungerar för er. Efter hembesöket görs ett checklista just för att varje gång kunna leverera de rutiner och resultat som vi utlovar. När du blivit kund hos oss bestämmer vi tidsåtgång och veckodag samt även vem på RS Lokalvård som blir er personliga städare, samt kvitterar ut er nyckel.

Nu när du blivit en aktiv kund hos oss på RS Lokalvård kommer vi att ställa ut ett städkit hos er utan extra kostnad, som innehåller det städmaterial vi använder. Det vi förväntar oss av er som kund är att ni tillhandahåller dammsugare samt tvättar trasor och moppar i 60/90 grader efter utfört städpass. Vi vill helst börja med en storstädning för att nollställa och sedan leverera och bibehålla den kvalitén vi utlovar.

Så fungerar ert avtal

Våra abonnemang innebär att du betalar en fast månadskostnad för varje månad och för de timmar du nyttjar.  Med ett avtal/abonnemang kan vi erbjuda ett lägre pris än för städ vid enstaka tillfällen. Det går bra att ändra på abonnemanget under tidens gång. Skulle du behöva boka om behövs detta göras 5 arbetsdagar före städtillfället.

Varför välja RS Lokalvård

Nöjdkundgaranti – Vi strävar efter 100% nöjda kunder, vi vet att det är ett högt mål och att vi har höga krav på oss själva. Skulle missnöje finnas så ska detta vara korrigerat inom 48 timmar. För oss är kund och service A och O. All personal får genomgå en grundlig utbildning samt gå sida vid sida tillsammans med en handledare, vi har även en teamleader som kontinuerligt åker och kontrollerar att kvalitén vi utlovar bibehålls.

Ansvarsförsäkring

Skulle olyckan vara framme så täcker vår ansvarsförsäkring alla eventuella skador. Både person- och materiella skador.

Ingår i hemstädning

Generellt för följande i alla rum

Bad & Toalett

Kök

För bästa resultat

Kontakta oss så kan vi berätta mer

Rulla till toppen